Retourneren2019-07-12T06:47:56+00:00

Retourneren

Je kunt artikelen altijd retourneren naar Pasjeshouder.nl. Dit geld voor alle artikelen met uitzondering van gepersonaliseerde en/of bedrukte artikelen. De retour termijn bedraagt 8 dagen. De retour termijn gaat pas in, zodra je de bestelling ontvangen hebt. Het gehele bedrag exclusief de verzendkosten zullen gecrediteerd worden. De kosten van de retourzending zijn wel voor rekening van de klant.

Om een retourzending aan te vragen of als je een artikel beschadigd hebt ontvangen, meld je retourzending dan aan via info@pasjesbeschermer.nl. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Pasjeshouder.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Krijg ik het betaalde bedrag automatisch teruggestort als ik een artikel retourneer?

Als je de bestelling al betaald hebt, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als je nog niet betaald hebt, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Wanneer het betaalde bedrag teruggestort wordt, is afhankelijk van de betaalmethode die je gekozen hebt.

Titel

Ga naar de bovenkant